مقالات اپلیکیشن

شرح مقالات اپلیکیشن

مقالات اپلیکیشن

شرح مقالات اپلیکیشن

نرم افزارهای چند پلتفرمی چند دسته اند؟

از دید فنی قابل انعطاف افزارهای تعدادی پلتفرمی یا این که multiplatform دو گروه اند. تیم ی اولیه، آن گروه از برنامه ها می باشند که برای پلتفرم های متفاوت اپلیکیشن نویسی گردیده اند و به صورت جدا از هم در مشت یوزرها قرار داده میگردند.  طراحی اپلیکیشن در مشهد مخاطب با دقت به سیستم برهان گزینه به کار گیری ی خویش، میتواند مبادرت به دانلود یا این که خرید این اپلیکیشن کرده و از آن استعمال نماید.

تیم ی دوم قابل انعطاف افزارهای یک سری پلتفرمی ای میباشند رایاپارس که به صورت پیش فرض روی بعضا پلتفرم ها نصب گردیده اند و استفاده کننده تنها آنان را جاری ساختن می نماید. application  گونه های اینترنت نرم افزار ها مثال ی این مجموعه از کراس پلتفرم ها می‌باشند.

شایسته ترین کراس پلتفرم ها: 

Xamarin

React Native

Native Script

Flutter

Appy Pie

Adobe PhoneGap

Appcelerator

RhoMobile

Ionic

MoSync

Monocross

Kony

بسط نرم‌افزار نویسی یک‌سری سکویی چیست؟ 

میدانیم که امروزه دستگاه های هوشمند یا این که تلفن های یاور، هر یک دارنده پلتفرم ها یا این که سیستم دلیل های مختلفی میباشند. از این رو، در دنیای تولیدات و محصول ها نرم افزار های موبایلی نیز هر کالا می بایست تابع یکی این پلتفرم ها باشد و بتواند در یکی‌از این سیستم های مو جود، نصب و راه‌اندازی خواهد شد.

به عنوان مثال یک دستگاه هوشمند گوشی یا این که تبلت، می‌تواند دارنده پلتفرم اپل (IOS) یا این که اندروید باشد. در پیشین، وقتی که یک نرم افزار برای این دستگاه ها ایجاد می‌شد، بایستی سازه به اینکه قرار میباشد در کدام پلتفرم از آن مصرف شود، بر اساس استانداردها و گویش اپلیکیشن نویسی و قابل خوانش در به عبارتی پلتفرم پیاده سازی و ساخت و ساز می‌شد. به این دلیل که هیچ کدام از کدهای نرم‌افزار نویسی در‌این پلتفرم ها برای یکدیگر مفهومی ندارد و قابل استعمال و انجام وجود ندارد.

از این رو، هر توشه که یک شرکت قصد پیاده سازی و ساخت و ساز یک نرم افزار یا این که برنامه را داشت، بایستی ایام و ماه ها و یا این که حتی شاید سال ها فرصت خویش را به پیاده سازی و اپ نویسی نرم افزار آیتم نظرش برای هر دو پلتفرم تخصیص می اعطا کرد. بدین ترتیب فقط در‌این‌صورت یک شرکت یا این که استارتاپ می توانست اپلیکیشنی را منتشر نماید که در هر دو پلتفرم قابل انجام باشد و یوزرها هر دو پلتفرم بتوانند ورژن های مرتبط با خویش را دانلود کرده و آیتم به کار گیری قرار دهند.

برای همین ایده کراس پلتفرم Cross Platform صورت گرفت تا به صورت محسوسی از تلف شدن وقت و انرژی برنامه نویس ها خودداری نماید. کراس پلتفرم تکنولوژی خاصی میباشد که برنامه نویس ها را کار کشته می سازد تا تمامی زیر یک لهجه نرم‌افزار نویسی خاص و مشترک بتوانند یک توشه نرم افزار خویش را پیاده سازی نمایند و آن را در پلتفرم های متعدد گزینه به کار گیری قرار دهند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد