مقالات اپلیکیشن

شرح مقالات اپلیکیشن

مقالات اپلیکیشن

شرح مقالات اپلیکیشن

طراحی اپ موبایل و اصطلاحات تخصصی در آن


ولی تمامی این‌ها بدین معنا وجود ندارد که جاوا یک گویش نرم افزار نویسی بد میباشد. طراحی اپلیکیشن در مشهد برخلاف آن، این خطا میباشد که یک گویش را بد بدانیم. همینطور صحت دارد که اکثری از حزن های جاوا وجود داراست، البته می‌اقتدار با جاوا یک کد پاک (Clean Code) را نوشت. به همین ادله اکثری از عموم جاوا را دوست دارا‌هستند و همینطور یک کدام از کلان‌ترین گویش‌های نرم‌افزار نویسی اندروید در عالم میباشد که نسبتاً تمامی کاره میباشد. با اعتنا به جدول PYPL (محبوبیت لهجه های نرم‌افزار نویسی)، جاوا دوستداشتنی‌ترین لهجه نرم افزار نویسی در بین برنامه نویس ها میباشد.

اندروید استودیو در طی تعدادی سال پیشین روز آپ دیت قدرتمند خیس گردیده و خصوصیت‌هایی مانند طراح بصری و سیستم پیشنهادات که سبب ساز می‌گردد پردازش یکنواخت‌خیس و روشن‌خیس باشد به آن اضافه گردیده‌است. پس ارزشش را داراست، حتی در‌صورتی‌که رنج منش جلوی پیشرفت سریع ما‌را بگیرد، سراغ لهجه اپلیکیشن نویسی جاوا برویم و برای توسعه و گسترش نرم افزار اندروید از آن به کار گیری کنیم.



برای اشخاصی که میخواهند نرم‌افزار نویسی اندروید را کاملا تجربه نمایند، جاوا شایسته ترین گویش برای استارت میباشد. و عده ای که از کدهای غامض بیزار میباشند، میتوانند فراگیری‌های بیشتری را دنبال نمایند. در حالتی که شما یک توسعه و گسترش دهنده اندروید تازه کار می باشید و می خواهید اپلیکیشن نویسی اندروید را تجربه نمایید و یا این که تنها می خواهید به خیال یادگیری استارت نمایید، سفارش می کنم با گویش بی آلایش‌تری شغل خویش را استارت فرمایید و بعداز آنکه پاره ای خاطر گرفتید و تجربه کسب کردید بعد از آن به سراغ جاوا بروید.

یک نکته:

 
گفتنی میباشد که قابلیت به کارگیری از جاوا در Unity نیز وجود دارااست. درباره با Unity در قسمت سی شارپ توضیح داده گردیده‌است . اعتنا داشته باشید که لهجه جاوا شاید پاره ای بغرنج باشد اما شل خیس میتوان به Android Studio جابجایی بخشید. 
Kotlin
کوتلین جدیدا تحت عنوان یک گویش قانونی دیگر برای اندروید معرفی گردیده‌است. برخی از گمانه زنی‌ها آرم می دهد که گویش کوتلین تخت گاز در اکنون پیشرفت میباشد و احتمالا میتواند به Swift بعدی تبدیل خواهد شد.

همچون جاوا، لهجه کوتلین هم در ماشین مجازی جاوا جاری ساختن میگردد. تفاوت کوتلین با جاوا در‌این میباشد که عدم وضوح‌های جاوا را ندارد و این یعنی که زبانی معمولی‌خیس برای یادگیری میباشد. همینطور خطاهایی مانند Null point exceptions و Excuses در کوتلین وجود ندارند. به صورت خلاصه در صورتی اولی توشه میباشد که میخواهید اپ نویسی اندروید را استارت نمائید، این گویش تعیین قابل قبولی برای شما میباشد.



حتما کوتلین شایسته ترین نقطه آغاز برای مبتدیان میباشد و با کوتلین هم می‌قدرت از اندروید استودیو به کار گرفت. با این وجود هنوز هم نمی‌توانیم بگوییم گویش‌هایی زیرا C# یا این که Unity بی آلایش‌خیس میباشند و همینطور پشتیبانی از این گویش‌ها نسبی میباشد.

با این اکنون، کوتلین مسلما جز شایسته ترین‌ها میباشد و میتواند سهل ترین ورودی برای یادگیری نرم افزار نویسی اندروید باشد. حتی این احتمال وجود دارااست که‌این لهجه اپ نویسی، روزی تحت عنوان گویش نخستین گوگل تعیین خواهد شد.

++C / C
عادلانه میباشد درصورتی که بیان‌کنم که عالی میباشد از این لهجه برای نرم افزار نویسی اندروید به کار گیری نکنید. اندروید استودیو از کدهای سی و سی پلاس پلاس با به کارگیری از Android NDK پشتیبانی می‌نماید. این به‌این مضمون‌ میباشد که نمی قدرت کدها را در دستگاه مجازی اندروید ایفا کرد و به طور اول روی دستگاه انجام میشود و این قابلیت را میدهد که روی مواقعی مانند یاد در اختیار گرفتن بیشتری داشت. برای نرم‌افزار‌های سنگین همچون بازی‌های 3D این قابلیت وجود دارااست که عملکردهای مازاد را از روی دستگاه برداشت تا یک اپلیکیشن باصرفه داشته باشیم. همینطور می‌قدرت از کتابخانه‌های C یا این که ++C استفاده نمود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد