مقالات اپلیکیشن

شرح مقالات اپلیکیشن

مقالات اپلیکیشن

شرح مقالات اپلیکیشن

اندروید استودیو یا اکلیپس؟


حدودا سالانه شاهد یک ورژن تازه از سیستم استدلال اندروید هستیم طراحی اپلیکیشن در مشهد  که با نشر هر ورژن، تغییرات و ابتکار عمل هایی در آن شاهد هستیم.  این تغییرات دربرگیرنده دور و اطراف اپ نویسی و برنامه نویس ها اندرویدی نیز می‌باشد و هر از چندگاهی یک کدام از این گوشه و کنار های نرم افزار نویسی بروز رسانی میگردند.

Android Studio:

حیط نرم افزار نویسی Android Studio در شانزدهم ماه می سال ۲۰۱۳ در کنفرانس Google I/O معرفی شد و ورژن پیش اکران آن از ماه جوئن به عبارتی سال در دسترس توسعه و گسترش دهندگان قرار گرفت. 

 




 



 

امکاناتی که‌این فضا اپلیکیشن نویسی اندروید استدیو در دست شما قرار میدهد:

 

سیستم انعطاف پذیر بر شالوده Gradle

تولید اشکال اشکال متعدد نسل های APK

پشتیبانی از الگوهای پهناور برای سرویس ها گوگل و گونه های گوناگون دستگاه

ویرایشگر بی نیاز Layout ها همپا با پشتیبانی از دستکاری قالب ها

ابزارهایی برای تصاحب کردن تلاش، امکان استعمال، ورژن های سازگار و اشتباهات دیگر

و …

با این اکنون هنوز این اطراف نرم افزار نویسی در ورژن بتا جای‌دارد و تنی چند از تجهیزات هنوز برای این فضا فعال نشده میباشد و اکثری از برنامه نویس ها هنوز منتظر ورژن استوار این اپلیکیشن می‌باشند. ولی با کلیه این ها، تمامی ایرادات اپ نویسی این دور و اطراف برطرف گردیده و در تعدادی آپ دیت اخیر تنها به افزودن تجهیزات نو پرداخته شده‌است.

 

Eclipse ADT :

 

 Eclipse یک اطراف اپ نویسی متن گشوده بر طبق لهجه اپ نویسی Java میباشد که Google با ارائه پلاگین ای بنام ADT این دور و بر را برای اپ نویسی اندروید مهیا می سازد. همینطور برای بی آلایش خیس کردن شغل های نصب افزونه و … گوگل مبادرت به تهیه و تنظیم Eclipse ADT Bundle نموده است.

 

 

 پباده سازی رابط گرافیکی با قابلیت و امکان Drag and Drop:

به ظاهر یکی‌از خصوصیت های دیدنی Android Studio پباده سازی Layout آن با رابط Drag and Drop میباشد. ولی حقیقت این میباشد که مقدار وقتی که صرف پباده سازی با Drag and Drop برای شما زیاد خواهد بود مگر اینکه شما یک هواخواه اطراف های دیداری باشید هر که سالها به پباده سازی یک طرح ۳D پیچیده با دکمه های مخروطی پرداخته باشید و به آسانی نتوانید عادت هایتان را از میان ببرید! حتما شما یک رابط خوب و عمل آمد نیاز دارید البته در حالتی‌که شما حقیقتا می‌خواهید یک اپ کارآمد پباده سازی نمایید اکثر مقطع شما به پرداختن روی کدهایتان صرف شود! خیر به کلنجار رفتن با دور و بر دیداری!

 

تجربه ما در‌این می باشد که کد نویسی در  گوشه و کنار اندروید استودیو بسیار شادی بخش هست اما می بایست سیستم شما , حافظه موقت خیر داشته باشد به دلیل آن که این دور و بر پاره ای خیلی معدود نسبت به eclipse نماید خیس کار می‌نماید دستکم از حیث ما این آیتم اتفاق افتاده میباشد.


خصوصیت بسیار اساسی دیگر این است که در اندروید استودیو تهیه کردن تعلق‌های پروژه یا این که در‌ واقع کتابخانه‌های مصرف شده در پروژه بسیار معمولی‌خیس میباشد.


از شایسته ترین خصوصیت‌های اندروید استودیو به کار گیری از ساختار gradle میباشد که بسیار در مراحل توسعه و گسترش امداد می‌نماید و آنرا تسهیل می‌بخشد.


با دقت به مطالب گفته شده و اینکه اندروید استودیو منحصر برای گسترش نرم‌افزار‌های اندرویدی و بوسیله گوگل تنظیم شده‌است . سفارش ما به کار گیری از این گوشه و کنار برای توسعه و گسترش اپ های زیر اندروید میباشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد