مقدمهای در رابطه با اندروید استودیو
اندروید استودیو نرم افزاریست که به منظور برنامه نویسی برای پلتفرم اندروید طراحی شده است. این دور و اطراف برنامه نویسی نخست در سال 2013 در کنفرانس گوگل I/O معرفی شد. در حال حاضر اندروید استودیو با سیستم برهانهای ویندوز، مک و لینوکس سازگار دارد؛ بنابراین آن نوع از افراد علاقهمند به برنامه نویسی اپلیکیشنهای اندرویدی میتوانند از این نرم افزار جهت توسعه و گسترش اپلیکیشنهای اندرویدی استفاده کنند.
پیش از نصب اندروید استودیو در ابتدا نیاز
طراحی اپلیکیشن در مشهد است تا برنامه Java SE Development Kit را روی کامپیوتر خود نصب نمایید. شما میتوانید از طریق این لینک آن را دانلود فرمایید. قبلی از مقدمه دانلود، مطلقا از انتخاب ورژن سازگار با سیستم دلیل و پردازنده کامپیوتر خود اطمینان نتایج نمایید. بعد جدیدترین ورژن برنامه اندروید استودیو را از طریق این پیوند دانلود فرمائید. لازم به ذکر می باشد این برنامه شامل Android SDK و سایر ابزارهای مورد نیاز برای ابتدا برنامه نویسی میشود.
نصب Android Studio
جهت شروع ابتدا روی فولدر نصبی Java SE Development Kit کلیک کرده و آن را اجرا فرمائید. آن گاه با کلیک روی Next مراحل نصب را طی کرده و مسیر ذخیره آن را به خیال و خاطر بسپارید؛ به این دلیل که ممکن می باشد در آینده به آن نیاز پیدا فرمایید. آنگاه نوبت به نصب برنامه Android Studio می رسد که بسیار راحت است. بدین مراد تنها کافیست تا فولدر نصبی را اجرا کرده و با کلیک روی گزینه Next پروسه نصب را تکمیل نمائید. توجه داشته باشید در هنگام نصب قطعا تیک گزینه Android SDK را بزنید. به صورت پیش فرض برنامه Android Studio در مسیر AppDataLocal که یک فایل مخفی است، ذخیره میگردد. براین اساس توصیه میکنیم که در هنگام نصب مسیر ذخیره را تغییر دهید. لازم به ذکر می باشد که پروسه نصب اندروید استودیو ممکن می باشد مقداری زمانبر باشد.
تولید پروژه در اندروید استودیو
بعداز نصب برنامههای ذکر شده، نوبت به ساخت پروژه میرسد. جهت بسط اپلیکیشن در برنامه Android Studio (اندروید استودیو) و ساخت پروژه باید مراحلی را که در پی به آن ها اشاره خوا هیم داشت، طی فرمائید.
در بالا به خواسته ایجاد یک پروژه جدید در برنامه اندروید استودیو روی منو در قسمت فوقانی کلیک نمائید. آنگاه به ترتیب روی گزینههای File ،New و آن گاه New Project کلیک فرمایید. براین اساس از شما خواسته میگردد تا یک نام و دامنه شرکت را برای اپلیکیشن خود انتخاب نمائید.
در مرحله بعدی از شما پرسیده میشود که اپلیکیشن مورد نظر خود را برای چگونه دستگاهی گسترش میدهید. درصورتیکه تمایل دارید تا اپلیکیشن شما فقط در موبایلها و تبلتهای قابل به کار گیری باشد، گزینه Phone And Tablet را تعیین فرمائید. از طرف دیگر درحالتی که مایل هستید اپلیکیشن شما از تلویزیون و ساعتهای هوشمند نیز پشتیبانی کند، نیاز است تا دراین بخش تیک گزینههای Wear و Watches را هم بزنید.
در بخش Minimum SDK میتوانید حداقل ورژن اندرویدی که اپلیکیشن شما از آن پشتیبانی می کند را تعیین نمایید. دقت داشته باشید که هر چه مقدار Minimum SDK زیر باشد و اپلیکیشن شما از ورژنهای قدیمیتر اندروید پشتیبانی مینماید، کاربران بیشتری قدرتمند به خرید و استفاده از اپلیکیشن شما خواهند بود.